A buli nálunk kezdődik

Vásárlási információk

Szolgáltató

1. A www.party-guru.hu online áruházat Lovasiné Kovács Anita E.V. üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató").

2. A Szolgáltató cégneve: Lovasiné Kovács Anita E.V
  A Szolgáltató rövidített neve: Party Guru

3. A Szolgáltató székhelye:  2700 Cegléd, Kadar u. 25.

5. A Szolgáltató adószáma: 60889027133

6. A Szolgáltató Telephelye: 9023 Győr Fehérvári út 3. Interspar Center.

7. A Szolgáltató statisztikai számjele: 60889027471923113

8. A szerződés nyelve: Magyar

9. Elektronikus ügyfélszolgálat: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

10. Telefonos ügyfélszolgálat: 06 20 371 8571

 
Vásárlás menete

Az oldalon történő vásárlás egy szerződés, mely az Szolgáltató és a Vásárló között jött létre.

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak bruttó összegek, melyek a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák.  Amennyiben nincs még fiókja, adja meg a vásárlói adatokat, majd kattintson a regisztráció gombra. Amennyiben nincs bejelentkezve, de van már nálunk regisztrált fiókja, jelentkezzen be és folytassa a megrendelést.
A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatja, ellenőrizheti a kosara tartalmát a "Kosár tartalma" panelben található megfelelő linkre kattintva. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a "Kasszához" gombra. A kassza oldalon, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A "törlés" ikonra kattintva törölheti a kosárban lévő termékeket. A megrendelés négy lépésből áll, az aktuális lépést a négy szám, vagy kis bevásárló kocsi mutatja. Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített szállítási címet és fizetési módot, és összegzi az Ön által kiválasztott termékeket. Egy kattintással elfogadhatja vagy módosíthatja a megrendelés adatait. Ha mindent rendben talál, és a vásárlási feltételeket is elfogadta, akkor nincs más dolga, mint a "Megrendelés megerősítése" gombra kattintani, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendeléséhez (pl.: mikor vigye ki a terméket a futár).
Ezt követően tudja jóváhagyni a megrendelést és elküldeni nekünk. Megrendeléséről rendszerünk automatikus e-mail visszaigazolást küld, mely tartalmazza a rendelése minden paraméterét.

 
Regisztráció

A böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. Bármilyen áru, termék megrendelése előtt azonban regisztrálni kell a rendszerben.
A regisztrációkor meg kell adnia a nevét, a kívánt szállítási címet, e-mail címét, telefonszámát, illetve egyéb, a regisztrációs űrlapon feltüntetett adatot. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítésének előfeltétele. Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheti és módosíthatja, törölheti jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Személyes adatai megadása után a rendszer visszajelzést küld az Ön által megadott e-mail címre, melyben megismételjük a regisztrációkor megadott adatait. A Szolgáltató az Ön által megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén a kapcsolatfelvételhez használja.

 
Elfelejtett jelszó, adatmódosítás

Amennyiben már regisztráltál webáruházunkban, de elfelejtetted jelszavad, elég, ha a jobb felső sarokban lévőfiókod linkrekattintva aBelépés – regisztrált vásárlóablakban találhatóElfelejtetted a jelszavad?linkre kattintasz. A felugró ablakban meg tudod adni az e-mail címedet, amivel regisztráltál. Ezután a megadott e-mailcímre érkezik egy link, amire kattintva tudod aktiválni új jelszavad.

Az új jelszóval történt belépés után azonnal meg is tudod módosítani a személyes információim menüpontban.

Ha adataid időközben változtak, bármikor módosíthatod őket afiókomgombra kattintva. Kérünk, hogy az adatmódosítás során figyelmesen add meg az adataidat, ugyanis a rendelésedet az általad megadott címre kézbesítjük.

A Rendeléseim történetefülre kattintva megtekintheted eddigi megrendeléseidet,

 
Szállítás

A raktáron lévő termékek szállítási határideje4-5 munkanap. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítünk a csomag feladásáról.
A megrendelt termékeket a Magyar Posta Logisztika (MPL) csomagszállító szolgáltatásávaljuttatjuk el otthonodba, vagy akár munkahelyedre munkanapokon 8.00 órától 17.00 óráig az általad megadott címre, előzetes egyeztetéssel. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelölj meg a megrendelésnél, ahol napközben is elérhető vagy. Kérjük, hogy az adataidnál a telefonszámot is pontosan add meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, az MPL felvehesse Veled a kapcsolatot. A kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Te is érdeklődhetsz a csomag állapotáról az MPL Ügyfélszolgálatán. Az ügyfélszolgálat a +36 1 333-7777 telefonszámonérhető el munkanapokon 7-19óra között.

 
Szállítási díjak

 • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget teljes egészében átvállaljuk.(ez az alapdíjas szállítási költségre vonatkozik, az extra szolgáltatásokra nem!)
 • Megrendelésedet személyesen is átveheted Cegléd, Déli út 78. szám alatti üzletünkben, miután telefonon értesítettünk, hogy a rendelésedet összekészítettük,a központi raktárból leszállítottuk.Ebben az esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget.
 • Szállítási költség minden más esetben az ország egész területén:
  • előre utalással: 1300ft
   Ide utalj: Lovasiné Kovács Anita  Unicredit Bank, 10918001-00000051-77610003 számlaszámra. Közlemény rovatba tüntsd fel a visszaigazoló e-mailben kapot kódot.
  • utánvétel: 1500ft
  • extrém súlyú és méretű csomagoknak egyedi ár, amit az e-mailben megírunk.
 • A héliumos léggömb csokroknak és dekorációknak külön szállítási költsége van, amit a léggömb dekorációk menüpontban találsz!

 
Reklamáció

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén a futár a kifogásolt terméket visszaszállítja, feltéve, ha a reklamáció már az átadásnál megtörtént. Jogos reklamáció esetén cégünk felveszi Önnel a kapcsolatot egy új szállítási időpont egyeztetése végett. Az új szállítás költsége ebben az esetben természetesen cégünket terheli. Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy problémája lenne cégünk működésével, vagy a forgalmazott termékekkel kapcsolatban, kérjük, ossza meg velünk. Forduljon hozzánk bizalommal a honlapon az "Ügyfélszolgálat" menüpontban jelzett elérhetőségek bármelyikén.

 
Elállás joga

Ha nem elégedett a megrendelt termékkel, 8 napon belül visszafizetjük a rendelése árát.

A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.

1. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 8 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja.

2. Kézhezvételi időpont a személyes átvétel esetében a rendelés személyes átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek a számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak.

3. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Szolgáltató címére, és 30 napon belül visszatérítjük a visszaküldött termék(ek) vételárát.

4. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.

5. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

6. Nem gyakorolhatja az elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányának, higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek, kozmetikumok vásárlása esetében, ha a csomagolást felbontotta.

7. Ha a kiszállítás ingyenesen vagy engedményesen történt, a Vásárlónak meg kell térítenie a szállítás költségét is, ami jelenleg........Ft. (opcionális)

8. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen a Szolgáltató részére visszajuttatni, a Szolgáltató nem vállalja a termék visszavásárlását.

9. http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Vonatkozó jogszabályok:

17/1999 korm.rend - A távollevők között kötött szerződésekről

1959. IV tv - Polgári törvénykönyv


1997. CLV tv - Fogyasztóvédelemről


2001. CVIII tv - Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról és az elektronikus adatkezelésről

 
Szavatosság és jótállás

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

 
Hibás árucikk

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Szolgáltató díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat, elállhat a vásárlástól, vagy egy hasonló árkategóriában lévő termékre kérheti a cserét a Szolgáltatótól. Műszaki termékek esetében erre az átvételtől számított 8 napon belül van lehetőség, ezt követően a garanciális szervizhez kell fordulni.

 
Adatvédelem

A weboldalon történő regisztráció során megadott adatszolgáltatás önkéntes. A személyes adatokra vonatkozóan az 1992. évi LXIII., személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait betartva járunk el, az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve abban az esetben amennyiben az a Szolgáltató alvállalkozója (pl: Futárszolgáltat), és a megrendelés kézbesítéséhez szükséges. A Felhasználó elfogadja továbbá, hogy a Szolgáltató a szolgáltatással kapcsolatos információkat, híreket e-mail üzenetben közölje a Felhasználóval.
A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy a Felhasználó kérelmére a Szolgáltató törli az adatbázisból. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a……. e-mail címen.

 
Felelősség kizárása

 1. Termék adatok pontossága

A Szolgáltató mindent megtesz azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadók. A weboldalon található termékleírások nem minősülnek részletes terméktájékoztatónak, ezért a megrendelt termék kézhezvételét követően és a felhasználás előtt, gondosan olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót, használati utasítást!
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

 1. Honlap aktualitása, pontossága

A honlap tartalma bármikor bővülhet, kiegészülhet és frissülhet. Bár a Szolgáltató mindent megtesz a pontos és aktuális információk közlése érdekében, nem vállal felelősséget a honlap tartalmának pontosságáért és aktualitásáért, nem tartozik felelősséggel a hibákért, hiányosságokért és a közölt információk esetleges elavultságáért, továbbá nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos, zavartalan és hibamentes lesz. Szolgáltató továbbá kifejezetten kizárja a felelősséget a számítógéppel és egyéb eszközökkel kapcsolatban felmerülő, a hozzáférés, a honlap használata vagy letöltés során bekövetkezett káreseményekért. Ide vonatkoznak a Szolgáltatón kívül álló okokkal összefüggésben keletkezett hibák és ezek következményei is. A Szolgáltató továbbá semmiféle, Felhasználó számára a szolgáltatás igénybevételéből eredő anyagi vagy erkölcsi kárért nem vonható felelősségre.


A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. Rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Party Guru webáruház általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 
Ügyfélszolgálat

Amennyiben a weboldal használata során problémája vagy kérdése merül fel, az "Ügyfélszolgálat" hivatkozásra kattintva, az ott megadott elérhetőségeken és módon veheti fel a kapcsolatot a weboldal üzemeltetőivel.

Party Guru  Webáruház

Lovasiné Kovács Anita E.V.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: 06 20 371 8571

Legújabb örület

Most még olcsóbb

Jelenleg nincs akciós termék

Mások kedvencei

Nem szeretne lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és Ön is az elsők között fog értesülni legújabb akcióinkról, újdonságainkról!